opc_loader

Menu

Ontmoet Rens Haans

placeholder image

Rens Haans
Eigenaar van HAANS Lifestyle en heeft het bedrijf met liefde overgenomen van zijn ouders Jan & Leny, waarbij Jan het ook van zijn vader, de grondlegger van het bedrijf, had overgenomen. Het overnemen van generatie op generatie geeft al aan hoe familiair de familie Haans is. Een warme familie die alles voor elkaar doet en successen deelt. Dit is wat je direct merkt als je Rens leert kennen. Geen harde zakenman, maar een man van geven en nemen. Korte duidelijke zakelijke afspraken en Rens staat voorop om zijn handen uit de mouwen te steken voor zowel onze klanten als het team van Haans.

Hij luistert heel goed naar wat iedereen leuk vindt om te doen, omdat daar je kracht en passie zit. Als iedereen doet waar hij goed in is dan draait het allemaal op rolletjes. Door het vertrouwen van Rens voelt het team zich ook zelf heel verantwoordelijk voor haar werkzaamheden.

Rens staat altijd open voor communicatie met de klant. Waar kan hij mee helpen en hoe kunnen we meedenken. Rens komt dan ook graag met het Home Stories team mee op locatie om te zorgen dat de winkels de juiste uitstraling hebben, zoals je dat van onze producten verwacht.

Dit zie je ook terug in zijn privé leven. Hij is druk met afspraken, inkopen, stylen van de showroom en beurzen, kantoorwerk en meer. Toch maakt hij tussendoor graag even tijd om te lunchen met zijn dochters. Hij verdeelt zijn aandacht graag voor zowel werk als privé en biedt zijn team ook die vrijheid om afspraken te plannen naar wens.