opc_loader

Menu

Veelgestelde vragen

COLLECTIE

Kan ik als consument ook online bestellen?

Nee, wij leveren uitsluitend aan de zakelijke markt. Wij verwijzen je graag door naar onze verkooppunten. Bekijk hiervoor haanslifestyle.com. Voel je vrij om contact op te nemen voor vragen.

Waar kan ik voorradige artikelen zien?

Bij een categorie kun je de filter “voorraad - alleen beschikbare producten” selecteren.

Hoe zie ik de voorraad per artikel?

Als je ingelogd bent zie je het aantal bij voorraad staan. Als je niet bent ingelogd zie je enkel een groen of rood bolletje.

Geen voorraad. Wat is de levertijd?

De levertijd is per artikel verschillend. Het kan onderweg zijn of moet nog besteld worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een overzicht met de verwachte leverdatum. Wil je het direct weten, gebruik onze live chat (tijdens kantooruren). Onze sales medewerkers kunnen je dan direct helpen.

PRIJZEN

Hoe kan ik mijn inkoopprijs zien?

Als je ingelogd bent, zie je de inkoopprijs.

Wat is de adviesverkoopprijs?

De Nederlandse RRP recommended retail price staat als standaard weergegeven op onze webshop zonder inloggen. Als je een item aanklikt zie je de RRP prijs boven de inkoopprijs staan.

LEVERING

Kan ik ook mijn bestelling afhalen?

Je kunt je bestelling ook zelf bij ons magazijn in Tilburg ophalen. Je ontvangt hiervoor van ons een pakbonnummer.

Hoe wijzig ik mijn afleveradres?

Ga naar mijn account - Bekijk of wijzig factuur en afleveradres. Bij “inhoud adresboek” kun je je adres wijzigen. Markeer hier door op > te klikken het standaard factuur en afleveradres.

Hoe kan ik mijn vorige bestelling zien?

Ga naar mijn account - Bekijk mijn geplaatste bestellingen. Bij “order status” kun je het overzicht zien. Klik op de regel om de details te zien. Let op: dit zijn enkel je bestellingen via de webshop hoe deze daadwerkelijk zijn ingestuurd. Wil je een overzicht van je volledige orderoverzicht of back-orders vraag dit dan aan via info@haanslifestyle.com of de live chat.

De order is niet volledig op voorraad?

Wij sturen een orderbevestiging met de verwachte leverdatum wanneer de volledige bestelling op voorraad is, zodat er franco geleverd kan worden. Wil je alvast ontvangen wat er op voorraad is. Dit kan met koerierdienst of palletlevering tegen betaling.

BETALING

Hoe kan ik afrekenen op de shop?

Je ontvangt de factuur voordat de goederen worden verstuurd. Bekijk voor de condities op de algemene voorwaarden.