opc_loader

Menu

HAANS Lifestyle

Wij leveren al meer dan 55 jaar woonaccessoires aan diverse woon- en interieurwinkels en richten ons op o.a. Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten, Displays, Vazen, Objecten en Decoraties. We willen de mensen meer geven dan alleen een product, maar een fijne en prettige omgeving, waar je tot rust kunt komen en helemaal jezelf kunt zijn. Fijne herinneringen kunt maken en kunt genieten van familie en vrienden.

“Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful.”

We leveren onder onze eigen brandlabel Initials by Haans Lifestyle. De Initials collectie is door ons ontworpen en geselecteerd, gemaakt onder ons toezicht en alles wordt vakkundig met de hand geproduceerd. We vinden het belangrijk om nieuwe producten te blijven ontwikkelen en introduceren.

We staan voor hoogwaardige kwaliteit en hebben aandacht voor details en vakmanschap. Een tijdloos ontwerp met veelal natuurlijke materialen, wat een interieur eigen maakt. Het gebruik van natuurlijke materialen en handwerk geeft elk van onze producten een eigen en uniek uiterlijk. We vinden dat onze producten toegankelijk moeten zijn en op meerdere manieren te gebruiken.

Partnership vinden we heel belangrijk, niet alleen met Passe Partout Meubelen, maar ook met met onze klanten en leveranciers. Onze kracht zit in de passie en toewijding van ons merk Initials by Haans Lifestyle.


De Showroom 

Je vindt de showroom in Nieuwegein en is ingericht en bestemd voor de zakelijke klant. De Woonindustrie is het interieurcentrum van Nederland. De kracht is dat sterke deelnemers uit de interieurbranche onder één dak gezamenlijk toonaangevend zijn met hun collecties.  

De showroom geeft een compleet beeld van ons totale assortiment. Samen met Passe Partout Meubelen met een breed assortiment sofa's voor in- en outdoor, tafels, stoelen, fauteuils en tapijten maken we het verschil. Door beide collecties te preseneteren in een showroom komen de producten van Initials by Haans Lifestyle helemaal tot haar reccht.  Passe Partout Meubelen en Initials by HAANS Lifestyle maken het totaalplaatje Home Stories. Vraag in onze showroom naar het collectieboek, zodat je het complete beeld van de collectie mee naar huis kunt nemen voor eigen inspiratie of als hulpmiddel voor jouw klanten.

Een volledig in stijlvolle aangeklede showroom van 1200m2 is dan ook echt de moeite waard om te bezoeken. 


Ontmoet onze medewerkers

Bij HAANS Lifestyle hebben we een klein vast team die in Tilburg op kantoor werkzaam is. Rens en Saskia vind je elke maandag in onze showroom in Nieuwegein.

Eigenaar
placeholder image
Rens Haans
Lees meer
Verkoopleider
placeholder image
Saskia van Opstal-Lazeroms
Lees meer
 
Verkoop kantoor
placeholder image  
Margriet Brekelmans-Remmers
Nynke Uguz-van der Meijs
Lees meer
Inkoop en Marketing
placeholder image 
Sandy Haans - van Wel
Jolien van den Meijdenberg
Lees meer