opc_loader

Menu

Showroom - STAND B051 & B052

Kom op maandag langs bij "De Woonindustrie" Symfonielaan 1 - 3438 EW Nieuwegein. De showroom die we samen delen met Passe Partout Meubelen is een plek waar je heerlijk even kunt landen in het HOME STORIES concept. Home Stories verzamelt al het goede dat het leven brengt. Elk thuis kent zijn verhaal en de “Home Stories” vertellen persoonlijke verhalen over ambacht, familie, kennis, motivatie en passie en bieden inspiratie hoe de Initials by HAANS Lifestyle producten gecombineerd kunnen worden.

Onze kracht is het laten zien van een totaalbeeld van interieur en een totaalbeeld van winkelpresentatie. We werken hier samen met Passe Partout Meubelen, Jasaco voor de kunstplanten en Sense Company voor de vertrouwde Home Stories geur. Deze samenwerking zetten we in alle vormen door. Je vindt ons op diverse beurzen en op locatie met het concept winkelinrichting corners.

Initials by Haans lifestyle

Initials by Haans Lifestyle staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling en is zeker niet zomaar ontstaan. Het is een familieband die al drie generaties met veel liefde voortgezet wordt. Iedere generatie met zijn eigen kennis en vorm van ondernemen. Iedere generatie heeft hiervoor zijn eigen reis rond de wereld gemaakt.

Tijdens deze reizen laten ze zich inspireren door de ambacht die de ontwikkeling van de collectie met zich meebrengt. De Initials by HAANS Lifestyle collectie is dan ook een groot compleet beeld in verschillende categorieën. Hiermee maak je eindeloze combinaties omdat het allemaal ‘familie’ is. Met een item van Initials by HAANS Lifestyle haal je een stukje familie geschiedenis in huis. Dat geeft karakter aan je interieur.

Passe Partout N.V. Meubelen

Het Passe Partout team houden van mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkel in hun ogen, hun aanstekelijk praten, het geeft motivatie en energie om hun eigen verhaal sterker uit te bouwen.

De missie is om deze passie te kunnen doorgeven aan de klanten. Ze verkopen niet alleen betaalbare maar toch kwalitatieve producten, maar ze geven de beleving erbij, zodat die eindklant vol passie kan vertellen over zijn aankoop van een product uit de collectie. Dat hij of zij het zo vertelt dat de fonkel in zijn/haar ogen te zien is. Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout.