opc_loader

Wensenlijst

HAANS Lifestyle

Wij leveren al 55 jaar woonaccessoires aan diverse woon- en interieurwinkels en richten ons op o.a. Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten, Displays en Decoraties. HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek assortiment en uitstekende service. 

De showroom van HAANS Lifestyle is gevestigd in "DE WOONINDUSTRIE" Nieuwegein en is ingericht en bestemd voor de zakelijke klant. De showroom geeft een compleet beeld van ons totale assortiment. Je zult verrast worden door de HAANS Lifestyle producten in een mooie setting samen met de Passe Partout meubelen, genaamd  'Home Stories'. Vraag in onze showroom naar het collectieboek , zodat je het complete beeld van de collectie mee naar huis kunt nemen voor eigen inspiratie of als hulpmiddel voor jouw klanten.


De merken

We leveren onder onze eigen brandlabel Initials by Haans Lifestyle. De Initials collectie is door ons ontworpen en geselecteerd, gemaakt onder ons toezicht en alles wordt vakkundig met de hand geproduceerd. We vinden het belangrijk om nieuwe producten te blijven ontwikkelen en introduceren. Daarnaast zijn we er trots op dat we het verlichtingsmerk Schema uit de Filipijnen exclusief in Europa verkopen. 


Ontmoet onze medewerkers

RENS HAANS | Owner rens@haanslifestyle.com SASKIA LAZEROMS | Sales saskia@haanslifestyle.com
MARGRIET BREKELMANS | Sales  margriet@haanslifestyle.com NYNKE VAN DE MEIJS | Sales nynke@haanslifestyle.com
SANDY HAANS | Marketing sandy@haanslifestyle.com JOLIEN VAN DEN MEIJDENBERG | Marketing jolien@haanslifestyle.com